Almuñécar – Alquiler – Apartamento

Ref: 2009. Piso en primera línea de playa con fantásticas vistas y a tan solo 500m del centro de Almuñécar. El piso, completamente renovado, tiene 2 baños nuevos, 2 dormitorios, cocina abierta, salón comedor y una amplia terraza. Cuenta con Wi-Fi. 

Lovely beach apartment in the first line to the beach, the apartment has got Hall, open plan kitchen, living room, 2 new bathrooms, 2 bedrooms, big terrace with super views to the sea and the beach, the apartment is only 500. m from the town centre, have to be seen.

Dejligt strand lejlighed i første række til stranden, lejligheden indeholder Hall, åbent køkken, stue med spise plads, 2 nye bade værelser, 2 soveværelser, stor terrasse med super udsigt til havet og stranden, lejligheden er beliggende kun 500.meter fra by centrum, skal ses. 

El pase de diapositivas requiere JavaScript.